عطنا- مهدی وجدانی همت، مدیر مرکز مشاوره و بهداشت روان دانشگاه علامه طباطبایی در گفتگو با عطنا از برپایی میز گفتگو و مشاوره به دانشجویان مصاحبه های دکتری خبر داد.

وجدانی همت گفت: «هر ساله، یکی از انتخاب های متقاضیان مقطع دکتری که جزو بهترین های این آزمون هستند؛ دانشگاه علامه طباطبایی است و در فرآیند مصاحبه پذیرفته شدگان اولیه شرکت می کنند. آنان پس از کسب امتیازات لازم، امکان ورود به مقطع دکتری را به عنوان یکی از مقاطع عالی دروس دانشگاهی دارند.»

او ادامه داد: «مرکز مشاوره دانشگاه، با توجه به رسالتی که در زمینه ارتقای سلامت روان، حفظ آرامش و کمک به دانشجویان برای شناخت بهتر خودشان دارد؛ در مکان برگزاری مصاحبه دکتری اقدام به برپایی میز گفتگو کرده است.این میزهای گفتگو با حضور هشت نفر از مشاوران و روانشناسان متخصص و با مدرک دکتری تخصصی انجام می شود.»

مدیر مرکز مشاوره دانشگاه علامه طباطبائی زمینه های مشاوره را مطرح کرد و گفت:«تمام دانشجویانی که اضطراب و نگرانی دارند و نیاز به مشورتی درباره نحوه معرفی خود، نحوه ارتباط با دیگران، تسلط بر خود در جلسه مصاحبه و تمرکز بر قابلیت ها و توانایی های خود دارند؛ توسط متخصصین ما راهنمایی می شوند.البته در روزهای گذشته حدود صد نفر از متقضیان ورود به مقطع دکتری از میز گفتگو استفاده کردند و با متخصصین ما مشورت کردند.»

وجدانی همت در پایان افزود: «تمام تلاش ما بر این است که، با حضور متخصصان و استقبال خوب دعوت شدگان به مصاحبه مقطع دکتری؛ آنها را در راستای اهدافشان یاری دهیم و این میز گفتگو تا پایان برگزاری مصاحبه مقطع دکتری وجود دارد.»

عطنا را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

اینستاگرام                                              تلگرام