۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۱ ۰۷:۵۶

عطنا - دکتر ‌رضامراد صحرایی، عضو هیات علی دانشگاه علامه طباطبایی به عنوان سرپرست جدید دانشگاه فرهنگیان منصوب شد.

دکتر صحرایی تا پیش از انتصاب به عنوان سرپرست دانشگاه فرهنگیان، ریاست مرکز آموزش زبان فارسی دانشگاه علامه طباطبایی را بر عهده داشته است.

وی که استاد تمام دانشگاه علامه طباطبایی است، مولف کتاب های درسی سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی بوده و سابقه تدریس در تمام مقاطع آموزش و پرورش را دارد.

از جمله دیگر افتخارات وی می توان به رتبه 34 کنکور سراسری، 3 ارشد و 1 دکتری، دانشجوی نمونه کشوری، رتبه برتر جشنواره رشد، جشنواره بین المللی فارابی و جشنواره مبتکران، پژوهشگر برتر دو وزارت خانه علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت و درمان در سال ۱۴۰۰ و تالیف و ترجمه بیش از 30 جلد کتاب در حوزه آموزش، زبان‌شناسی، فرهنگ و سیاست اشاره کرد.

عطنا این انتصاب شایسته را به دکتر صحرایی تبریک می گوید و برای ایشان توفیقات روزافزون آرزو می کند.

عطنا را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

اینستاگرام                                              تلگرام