۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ ۱۷:۳۴

عطنا - سایت تحلیلی دانشگاه علامه طباطبایی(عطنا) از میان دانشجویان علاقمند خبرنگار افتخاری می‌پذیرد.

همکاری با سایت تحلیلی دانشگاه علامه طباطبایی به دانشجویان کمک خواهد کرد تا ضمن افزایش دانش و تجربه خود در زمینه فعالیت های خبری و آشنایی با شیوه نگارش گزارش، انجام مصاحبه و غیره در آینده امکان جذب در بازار کار در رشته های مرتبط با خبرنگاری، روابط عمومی و ... را به دست آورند.

علاقمندان به فعالیت به عنوان خبرنگار افتخاری عطنا باید شاغل به تحصیل در دانشگاه علامه طباطبایی بوده و حداقل یکی از توانایی‌ها و ویژگی‌های زیر را داشته باشند:

1. آشنایی با نحوه نگارش خبر، تهیه گزارش و مصاحبه
  2. آشنایی با عکاسی یا فیلم‌برداری
  3. آشنایی با گزارشگری خبری برای تهیه گزارش‌های تصویری
  4. آشنایی با یکی از نرم افزارهای تدوین و ویرایش فیلم و عکس
  5. آشنایی با یکی از زبان های زنده دنیا برای ترجمه و مصاحبه با اساتید و صاحب نظران خارج از کشور
  6. آشنایی با SEO و روش‌های بهینه‌سازی و افزایش مخاطبان سایت و حساب‌های عطنا در شبکه‌های اجتماعی در اینترنت

بدیهی است خبرنگاران افتخاری برتر عطنا علاوه بر اجر معنوی از مزایا و تشویق‌های ویژه‌ای بهره‌مند می شوند که در آینده اعلام خواهد شد.

علاقمندان به همکاری افتخاری با عطنا رزومه حرفه‌ای و زمینه همکاری مورد نظر خود را از طریق پیام رسان واتس اپ به شماره 09123361677 ارسال کنند.

عطنا را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

اینستاگرام                                              تلگرام