۱۶ فروردين ۱۴۰۱ ۰۸:۰۴

عطنا - پیرو دستورالعمل شماره ۳ آموزش حضوری دانشگاه و دستور بازگشایی دانشگاه‌ها و آموزش حضوری در سال جاری، دستورالعمل شماره ۴ آموزش حضوری برای مقطع کارشناسی اعلام شد.

متن اطلاعیه شماره 4 به این شرح است:

1- کلیه کلاس های دانشجویان ورودی سال های ۱۳۹۸و ۱۳۹۷ و ماقبل کارشناسی از روز شنبه مورخ ۱۴۰۱/۱/۲۷ به صورت حضوری برگزار می‌شود.

2-  تا قبل از تاریخ ۱۴۰۱/۱/۲۷ کلاس‌های این دانشجویان همچنان در سامانه آموزش مجازی به صورت غیرحضوری برگزار می شود.

3-  هرگونه تصمیم در خصوص حضور شدن کلاس های ورودی‌های سال‌های ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد.

4- کلاس های مربوط به مجموعه دروس معارف اسلامی برای کلیه ورودی ها در مقطع کارشناسی به صورت مجازی تشکیل می‌گردد.

5-  مطابق با دستورالعمل شماره ۳ بر حضور تمام وقت اعضای محترم هیئت علمی از ۱۴ فروردین ماه سال جاری تاکید می گردد.

دکتر عبداالله معتمدي

عطنا را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

اینستاگرام                                              تلگرام