عطنا - دو طرح اعضای هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی به عنوان طرح‌های برگزیده سال ۱۴۰۰ انتخاب و اعلام شد.

طرح علمی دکتر حامد دهقانان عضو هیأت علمی دانشکدۀ مدیریت و حسابداری با عنوان ارزیابی و نظارت بر برگزاری بیست و ششمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم»، به سفارش معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی یکی از دو طرح برگزیده سال ۱۴۰۰ به انتخاب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.

همچنین طرح دکتر علی نصیری اقدم، عضو هیأت علمی دانشکدۀ اقتصاد با عنوان برآورد هزینه‌‏‏های ناشی از حضور سازمان‏‌ها، نهادها، ارگان‏‌ها در شهر تهران و تأثیر آن بر هزینه‌‏های سرمایه‌‏ای و چگونگی جبران آن در بودجۀ ملی، به سفارش ادارۀ کل برنامه و بودجۀ شهرداری تهران طرح دوم منتخب است.

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اعطای هدایا و لوح تقدیر از این دو عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی تشکر و تقدیر کرد.

عطنا را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

اینستاگرام                                              تلگرام