عطنا - دکتر احمد اعتمادی استاد پیشکسوت دانشکده روان شناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه طباطبایی درگذشت.

دکتر عبدالله معتمدی رییس دانشگاه علامه طباطبایی درگذشت دکتر احمد اعتمادی استاد پیشکسوت گروه آموزشی مشاوره این دانشگاه را تسلیت گفت و در این پیام آمده است:

"باخبر شدیم استاد پیشکسوت دانشگاه علامه طباطبایی دکتر احمد اعتمادی به رحمت ایزدی پیوسته اند. فقدان این استاد ارزشمند که سالیان متمادی در امر آموزش و تربیت جوانان این مرزوبوم همت گماشت و کارشناسان و متخصصان ارزشمندی را برای کشور تربیت کرد؛ به خانواده ایشان، جامعه علمی کشور، دانشجویان و دانشگاهیان گرامی، خصوصاً همکاران ایشان در دانشکده روان شناسی و علوم تربیتی تسلیت عرض نموده و از خداوند منان برای آن استاد فقید، غفران و رحمت واسعه الهی و برای خانواده گرامی آن مرحوم صبر و اجر مسئلت می‌نمایم".

عطنا را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

اینستاگرام                                              تلگرام