عطنا- نشست «ظرفیت‌های ارتباطی و رسانه‌ای انقلاب اسلامی برای بهره‌گیری از دیپلماسی هوشمند» 17 بهمن ماه 1400 ساعت 14 الی 16 برگزار می شود.

این نشست با حضور دکتر کمال اکبری، استادیار دانشگاه صدا و سیما، دکتر عباسعلی رهبر، دانشیار دانشگاه علامه طباطبائی، دکتر سید علی محمد رضوی، مدیر گروه فرهنگ و ارتباطات دانشکدۀ دین و رسانه دانشگاه صدا و سیما و به دبیری دکتر رضا صابری، استادیار دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می شود.

علاقه مندان برای حضور در این نشست می توانند به آدرس های meeting.atu.ac.ir/ch/fcs1 و skyroom.online/ch/atu/fcs1 مراجعه کنند.

گفتنی است، این نشست در قالب سلسله نشست های علمی و تخصصی «رسانه و انقلاب» به مناسبت چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و با حضور اساتید برجستۀ دانشگاهی درحوزۀ رسانه به همت گروه روزنامه نگاری دانشکدۀ علوم ارتباطات به صورت مجازی و حضوری برگزار می شود.

نشست «ظرفیت‌های ارتباطی و رسانه‌ای انقلاب اسلامی برای بهره‌گیری از دیپلماسی هوشمند» برگزار می‌شود

عطنا را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اینستاگرام                                              تلگرام