عطنا- به مناسبت دهۀ فجر، دانشکدۀ علوم ارتباطات دانشگاه علامه‌طباطبائی نشست های تخصصی از تاریخ ۱۰ الی ۲۷ بهمن ماه برگزار می‌کند.

این برنامه‌ها با موضوعاتی از قبیل انقلاب اسلامی ایران و تغییر الگوی ارتباطات امپریالیستی جهان در تاریخ ۱۰ بهمن ماه، انقلاب زن و رسانه در تاریخ ۱۳ بهمن ماه، رسانه ها و الگوسازی و مکتب سازی در تاریخ انقلاب اسلامی در ۱۷ بهمن ماه، نقش رسانه‌ها در جریان‌دهی جنگ‌شناختی در عرصه بین المللی در ۲۰ بهمن ماه، هالیوود و انقلاب اسلامی در ۲۳ بهمن ماه، ظرفیت های ارتباطی و رسانه ای انقلاب اسلامی برای بهره گیری از دیپلماسی هوشمند در تاریخ ۲۴ بهمن ماه و مهندسی اجتماعی و بروز تعارضات اجتماعی در عصر فناورانه در ۲۷ بهمن ماه برگزار می شود.

از جمله سخنرانان این نشست‌ها می توان به دکتر کمال اکبری، عضو هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما، دکتر عباس اسدی، عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی، دکتر داوود فریدپور، دکترای علوم ارتباطات و پژوهشگر حوزه محیط شناسی و  تهدید شناسی، دکتر عباسعلی رهبر، عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی، دکتر رضا صابری، عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی و.‌‌.. اشاره کرد.

برای دریافت برنامۀ کامل این نشست ها اینجا کلیک کنید.

عطنا را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اینستاگرام                                              تلگرام