عطنا - نشست معرفی و بررسی کتاب «مبانی حقوق کیفری کسب و کار» تألیف امین جعفری؛ عضو هیئت علمی دانشگاه علامه‌ طباطبایی با حضور مؤلف، حمید بهرمند؛ عضو هیئت علمی دانشگاه تهران و سیدمنصور میرسعیدی؛ عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی دوشنبه ۱۵ آذر، از ساعت ۱۴ تا ۱۶  به صورت مجازی از سوی سازمان مطالعه و تدوین کتب دانشگاهی در علوم اسلامی و انسانی (سمت) و خبرگزاری بین‌المللی قرآنی(ایکنا) برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان می‌توانند از طریق آدرس https://live۲.olgou.ir/b/iqn-q۱p-alk-na۶   به صورت مجازی در این نشست وارد شده و از مطالب آن بهره‌مند شوند.

حقوق کیفری کسب‌وکار به عنوان شاخه‌ای جدید و میان‌رشته‌ای در علم حقوق شناخته می‌شود. حقوق کیفری کسب‌وکار، حقوق کیفری اختصاصی نیست، بلکه با سازوکارهای ویژه متفاوت با حقوق کیفری اختصاصی عمل می‌کند و همزمان به مجازات و بزه و سازوکارهای جایگزین مجازات می‌پردازد. در این کتاب مباحث مهم حقوق کیفری کسب‌وکار از جمله موارد زیر طرح و بررسی شده است:

● نظم عمومی اقتصادی و فساد اقتصادی،
● مسئولیت کیفری اشخاص حقوقی،
● اصول و تکنیک‌های حقوق کیفری کسب‌وکار،
● تنظیم در نظام حقوق کیفری کسب‌وکار.

عطنا را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

اینستاگرام                                              تلگرام