۱۱ فروردين ۱۴۰۰ ۰۸:۴۴
کد خبر: ۳۰۰۹۰۱
نوروز
گزارش آيين مجازي جشن نوروز در دانشگاه دولتي ختاگروف اوستیای شمالی در روسیه برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری - تحلیلی دانشگاه علامه طباطبائی (عطنا)، به مناسبت فرا رسيدن عيد باستاني نوروز و آغاز سال نو خورشیدی، برنامه مجازي جشن نوروز به همت مركز مطالعات فرهنگ ايران در دانشگاه ختاگروف اوستیای شمالی در روسيه و دانشگاه علامه طباطبائي با حضور دانشجويان رشته شرق شناسي و استادان و مسئولين دانشگاه و خانم لیلا عاطفه پور، دانشجوی دکتری ادبیات فارسی از دانشگاه علامه طباطبائي و مدرس زبان فارسی در دانشگاه ختاگروف اوستیای شمالی به صورت مجازي و در بستر پيام‌رسان اجتماعي اسكايپ برگزار شد.

در اين آيين، خانم عاطفه پور كه پيش از اين به صورت حضوري در دانشگاه ختاگروف اوستیای شمالی به تدريس زبان و فرهنگ فارسي به دانشجويان شرق‌شناسي مشغول بودند، از پيشينه تاریخي نوروز و نمادهاي هفت‌سين و آيين‌ها و مراسم اين عيد باستاني براي استادان و دانشجويان سخن گفت.

در ادامه نیز خانم زالينا، رييس دانشكده تاريخ دانشگاه ختاگروف اوستیای شمالی، با سپاسگزاری از مركز مطالعات فرهنگ ايران در دانشگاه ختاگروف اوستیای شمالی و دانشگاه علامه طباطبائي در برگزاري جشن نوروز و سفره هفت‌سين براي دانشجويان‌، بر استمرار روابط فرهنگي دانشگاه علامه طباطبائي و دانشگاه ختاگروف اوستیای شمالی تاكيد كرد و اين آيين‌ها را فرصت مناسبي براي تبيين اشتراكات فرهنگي دانست. در اين آيين مجازي، اشعاري از شاعران نامدار كلاسيك و معاصر ايران درباره نوروز توسط دانشجويان خوانده شد.

تصوير مزبور برای سفره هفت‌سين در دانشگاه دولتی ختاگروف روسيه است.

خبرنگار: لیلا عاطفه پور
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* captcha:
* نظر:
مطالب دیگر
مدیریت فضای مجازی در ترکیه و امارات چگونه است؟
بررسی قوانین اینترنت در کشورهای دیگر (3)

مدیریت فضای مجازی در ترکیه و امارات چگونه است؟

چندین سال است که در امارات کلیه سرویس‌های انتقال صوت با پروتکل اینترنت ممنوع بوده و برنامه‌هایی مانند واتس اپ، وایبر، تانگو، فیسبوک مسنجر، ایمو، لاین، کیک مسنجر، تلگرام و فیس تایم مسدود هستند.
استاد دانشگاه شانگهای از برجام و روابط ایران و چین می‌گوید
گفتگوی اختصاصی عطنا با هوندا فَن

استاد دانشگاه شانگهای از برجام و روابط ایران و چین می‌گوید

دنیای کنونی نسبت به جهان 2006-2010 تغییرات زیادی کرده است؛ این امر بر توسعه برخی از روابط بین المللی هم تاثیر گذاشته است. من شخصا فکر می کنم بهترین نتیجه برای ایران این است که این مسئله را در اسرع وقت...
علت افزایش مهاجرت در میان نخبگان چیست؟
یک استاد دانشگاه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

علت افزایش مهاجرت در میان نخبگان چیست؟

یک استاد دانشگاه معتقد است: «نوسانات وضعیت اقتصادی و نداشتن امید به حل مشکلات که دلیل مهاجرت است با جوان‌گرایی و به کارگیری نسل جوان در ساختار‌های نظام کشور باعث پویایی و کاهش مهاجرت می‌شود.»
در افغانستان چه خبر است؟
ملازهی در گفتگو با عطنا بررسی کرد

در افغانستان چه خبر است؟

يك کارشناس مسائل افغانستان معتقد است: «طالبان می‌کوشد تا با حملات نظامی سهم بیشتری از قدرت در افغانستان را به خود اختصاص دهد؛ در حالی که در ایران یک ارزیابی واقع بینانه از تحولات افغانستان وجود ندارد.»
پر بازدیدها
آخرین اخبار