همایش علمی سالانه سلامت روان و رسانه در سالن همایش‌های بیمارستان و مرکز پژوهشی روزبه برگزار شد.

به گزارش عطنا، اساتید برجسته حوزه ارتباطات، رسانه و روانپزشکی در سه بخش تخصصی به تبادل نظر پرداختند.

این نشست علمی سالانه توسط  کرسی یونسکو در ایران و انجمن روانپزشکان کشور به مدت دو روز  از 27 بهمن ماه در حال برگزاری است.

333

نقش رسانه ها در سلامت روان، شبکه‌های اجتماعی، فضای مجازی و سلامت روان و شیوع اعتیاد و بار اختلالات روانپزشکی در کودک و نوجوان و راه های پیشگیری آن در روز اول این نشست مورد بررسی قرار گرفت.

بخش های تخصصی با ارائه مقالات از طرف صاحب نظران در زمینه های عنوان شده همراه بود و در پایان ارائه سخنرانان صورت گرفت.

دکتر هادی خانیکی و شیرین احمدنیا از دانشگاه علامه طباطبائی در این برنامه مقالات خود را ارائه دادند. ضمن آنکه دکتر یونس شکرخواه و حسن نمک دوست از اساتید برجسته ارتباطات نیز در این همایش حضور داشتند.

دکتر احمد جلیلی رئیس انجمن روانپزشکی ایران، دلیل اهمیت این همایش را افزایش اختلالات روانی در سنین پائین عنوان کرد و گفت: باید هرچه بهتر و سریع تر با نگاهی درست و منطقی با این بحث مواجه شد.

از حامیان و برگزار کنندگان این همایش می توان به دانشگاه علوم پزشکی ایران، انجمن ایرانی مطالعات فرهنگی و ارتباطات، انجمن جامعه شناسی ایران و انجمن روانپزشکی کودک و نوجوان ایران اشاره کرد.