میرزایی

با ابلاغ غلامعلی کارگر، معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه، آزاده میرزائی به عنوان سرپرست گروه برنامه ریزی انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی منصوب شد.

به گزارش عطنا، در این ابلاغ آمده است: نظر به تعهد و شایستگی سرکار عالی و بنا به پیشنهاد معاون محترم پژوهشی دانشگاه، به موجب این ابلاغ به سمت سرپرست گروه برنامه ریزی انتشارات منصوب می شوید.

بر این اساس از جمله ماموریت های محوله به میرزائی می توان به برنامه‌ریزی، ابلاغ و پیگیری مصوبات شوراهای انتشارات و سردبیران، برنامه ریزی به منظور جلب نظر صاحب نظران، استادان و پژوهشگران مطرح در هر رشته از دانشگاه علامه طباطبائی و سایر دانشگاه‌های داخلی و خارجی برای چاپ آثار ایشان، نظارت بر گردش کار کتاب ها و نشریات (دریافت، داوری، تصویب و ویراستاری مقالات) و ارائه برنامه‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت برای انتشار کتب و نشریات در راستای نیازهای جامعه علمی و نیازهای کاربردی کشور اشاره کرد.

گفتنی است، مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه دارای یک گروه برنامه ریزی و دو ادارۀ فنی و نظارت بر چاپ و نیز چاپ و توزیع است.