Untitled-1
کتاب «دولتمردان چگونه فکر می‌کنند: روان‌شناسی سیاست بین‌الملل» به همت مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی منتشر شد.

به گزارش عطنا، رابرت جرویس نویسنده این کتاب است و ترجمه آن بر عهده عباس ملکی و همکاران بوده است.

در چکیده این کتاب آمده است: رابرت جرویس در دهه‌های اخیر در روان‌شناسی سیاست بین‌الملل پیشرو بوده است. کتاب حاضر مهمترین دیدگاه‌های او را در این حوزه عرضه می‌کند.

دولتمردان چگونه می‌اندیشند حاوی 12 مقاله است که نویسنده پیش‌تر در مجلات مختلف منتشر کرده و سپس آن‌ها را بازنگری و به‌صورت کتاب چاپ کرده است. این کتاب نشان می‌دهد که تنوع وسیع و پیچیده‌ای در رفتار انسان و روابط بین‌الملل وجود دارد. به‌علاوه، مطالب آن حاکی است که انتظارات و نیازهای سیاسی و روان‌شناختی محرک‌های اصلیِ برداشت‌ها در روابط بین‌الملل‌اند. دولتمردان چگونه می‌اندیشند توضیح می‌دهد که چگونه تصمیم‌گیران برای جست‌وجو و پردازش اطلاعات در عرصه سیاست خارجی و امنیت ملی از میان‌برهای متعدد استفاده می‌کنند و چگونه برخی از رفتارها که از مقوله سوء‌برداشت‌هاست، اغلب به شکست می‌انجامد.

گفتنی است، این کتاب در 400 صفحه و با قیمت 45 هزار تومان روانه بازار نشر شده است.