ت
دانشگاه‌های برگزیده سال تحصیلی 98-97 در زمینۀ ثبت و همانندجویی پایان‌نامه‌ها، رساله‌ها و پیشنهاده‌ها اعلام شدند.

به گزارش عطنا، ۲۴ هزار استاد و بیش از ۴۵ هزار دانشجو در سامانۀ همانندجو عضو هستند که در این میان دانشگاه شیراز، دانشگاه فردوسی مشهد، و دانشگاه سمنان رتبه‌های نخست تا سوم همانندجویی را در سال تحصیلی 98-97 به دست آورده‌اند. این سامانه در نشانی TIK.IRANDOC.AC.IR در دسترس همگان است.

افزون بر این، ایرانداک، «سامانه ملی ثبت پایان‌نامه، رساله، و پیشنهاده» را در نشانی SABT.IRANDOC.AC.IR راه‌اندازی کرده است که روی هم ۴۲۴ مؤسسه در سال تحصیلی 97-98 با آن همکاری داشته‌ و بیش از ۶۳ هزار پایان‌نامه و رساله (پارسا) و نزدیک به ۳۷ هزار پیشنهاده (پروپوزال) را در آن ثبت کرده‌اند.

بنا بر میزان آمار ثبت در منطقه آمایش یک آموزش عالی، دانشگاه های تربیت مدرس، علامه طباطبائی و پیام نور سه دانشگاه با بیشترین عملکرد در این زمینه بوده اند.

گفتنی است، ثبت و همانندجویی پایان نامه ها، رساله ها و پیشنهاده ها در این دانشگاه بر عهده کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد است.