Doha

سی‌امین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب دوحه با حضور مقامات کشور قطر، نمایندگان دولتی و ناشرین کشورهای شرکت‌کننده به طور رسمی افتتاح شد.

به گزارش عطنا، این دوره از نمایشگاه کتاب دوحه از روز پنج‌شنبه، 19 دی‌ماه با شعار افلا تتفکرون (آیا نمی‌اندیشید؟) و با محوریت کتب علمی در مرکز همایش‌ها و نمایشگاه‌های شهر دوحه شروع به کار کرده و تا 28 دی ماه ادامه خواهد داشت.

با توجه به اعلام سال 2020 به عنوان سال تبادلات فرهنگی میان دو کشور قطر و فرانسه، کشور فرانسه به عنوان مهمان ویژه در نمایشگاه حضور دارد.

گفتنی است، با هماهنگی‌های صورت گرفته از سوی مرکز نشر دانشگاهی چندین عضو کنسرسیوم مراکز چاپ و انتشارات دانشگاه‎‌های برتر کشور در این رویداد فرهنگی حضور دارند. مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی با 24 عنوان کتاب در حوزه زبان‌های خارجی، ادبیات فارسی، زبان‌شناسی، روابط بین‌الملل و... در این نمایشگاه مشارکت دارد.