news.1454
بنیاد علوی طی اطلاعیه ای اعلام کرد که به دانشجویان روزانه و شبانه وام می‌دهد.

به گزارش عطنا، در این اطلاعیه آمده است که دانشجویان تا تاریخ 19 مهر ماه می توانند از طریق پورتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به آدرس www.bp.swf.ir  مراجعه و نسبت به  ثبت درخواست وام خود اقدام نمایند.

بر این اساس، مبلغ وام در هر ترم برای دانشجویان متاهل 8 میلیون ریال و برای دانشجویان مجرد 6 میلیون ریال است.

از جمله مدارک مورد نیاز جهت دریافت وام بنیاد علوی می توان به تعهدنامه مخصوص بازپرداخت تسهیلات دریافتی از صندوق رفاه یا نامه کسر از حقوق به نام بنیاد علوی اشاره کرد.

گفتنی است به دانشجویانی که پس از این تاریخ اقدام به ثبت درخواست یا ارائه مدارک نمایند وام تعلق نمی گیرد.

متقاضيان مي توانند جهت دريافت اين وام به دفتر مديريت خدمات دانشجويي در معاونت دانشجويي دانشگاه مراجعه كنند.