۱۰ شهريور ۱۳۹۸ ۲۱:۳۴
دکتر غلامرضا لطیفی، معاون دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی
شصت و چهارمین همایش معاونان دانشجویی دانشگاه های سراسر کشور به میزبانی دانشگاه علامه طباطبائی و با حضور منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد.

به گزارش عطنا، غلامرضا لطیفی، معاون دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی در این مراسم در سخنانی گفت: حدود ۶۰درصد دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی در مقطع تحصیلات تکمیلی تحصیل می کنند و تاکنون ۸۰ هزار دانش آموخته توسط این دانشگاه، تربیت شده است.

او در ادامه تاکید کرد: در سال ۹۸ حوزه خدمات دانشجویی با محدودیت هایی رو به رو است.

وی افزود: دانشگاه علامه طباطبائی تنها دانشگاه تخصصی علوم انسانی است. این دانشگاه ۱۲ دانشکده، یک موسسه آموزشی، یک پردیس خودگردان، مرکز رشد و ۹ پژوهشکده و مرکز پژوهشی دارد.

لطیفی گفت: همچنین ۲۳۰ رشته گرایش در سه مقطع کارشناسی، ارشد و دکترای این دانشگاه فعال است و ۶۰درصد دانشجویان این دانشگاه تحصیلات تکمیلی دارند.

معاون دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی اظهار کرد: این دانشگاه ۵۵۰ عضو هیئت علمی دارد و از ابتدای فعالیت تاکنون ۸۰هزار دانش آموخته را تربیت کرده است.

وی افزود: این دانشگاه ۱۸هزار دانشجو دارد و در رتبه بندی که در سال ۹۵ انجام شد، جزو دانشگاه های سطح یک قرار گرفته است.