۱۲ تير ۱۳۹۸ ۱۰:۴۲
کد خبر: ۲۸۱۹۲۲
شجاع احمدوند، استاد علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی

معاون آموزشی دانشگاه علامه طباطبائی گفت: برای برگزاری دوره‌های مهارت‌افزایی، استادان باید فعالانه عمل کنند و پتانسیل‌ها را به دانشجویان معرفی کنند.
به گزارش عطنا و به نقل از آنا، شجاع احمدوند، درباره برگزاری دوره مهارت‌افزایی اظهار کرد: رویکرد دانشگاه علامه طباطبایی اینگونه است که برای دانشجویان در همان رشته‌ای که مشغول به تحصیل هستند، دوره‌های مهارت افزایی مرتبط برگزار کنیم.


وی بیان کرد: این دوره‌ها از مهر امسال آغاز می‌شود، در این مسیر باید رشته‌ها را بررسی کنیم و از طریق برگزاری دوره‌های مهارت‌افزایی برای رشته‌ها مشتری پیدا کنیم.


وی اظهار کرد: مثلاً رشته علوم سیاسی را در نظر بگیرید، این رشته در جاهای خاصی کاربرد دارد ولی اگر دانشجویان و فارغ‌التحصیلان این رشته برخی از مهارت‌ها را کسب کنند می‌توانند بدون وابستگی به دولت کسب و کار ایجاد کنند.


احمدوند تصریح کرد: مدتی پیش در دانشگاه علامه طباطبائی مدرسه علوم سیاسی ایجاد و از این طریق بیش از هشت دوره برگزار شد. یکی از این دوره‌های موفق، برگزاری دوره بازاریابی سیاسی در ایام انتخابات‌ها بود. در زمان انتخابات‌ها میلیاردها تومان هزینه می‌شود اگر دانشجوی علوم سیاسی مهارت لازم را داشته باشد می‌توانند قسمتی از درآمدهای انتخاباتی را نصیب خود و حتی همکارانشان کنند، دانشجویان می‌توانند در تهیه نطق‌های و طراحی پوسترهای انتخاباتی به کاندیداها مشاوره بدهند و از این طریق درآمد کسب کنند.


وی ادامه داد: در تاریخ شفاهی هم، چنین ظرفیت ناشناخته‌ای وجود دارد. انسان‌های زیادی در طول تاریخ کارها و اقدامات خاص انجام داده‌اند می‌توان با تهیه تاریخ خانوادگی که برای بسیاری جذاب است، در رشته تاریخ هم شغل ایجاد کرد.


معاون آموزشی دانشگاه علامه طباطبائی افزود: دانشگاه علامه طباطبائی قصد دارد به این صورت دوره‌های مهارت‌افزایی را برگزار کند. البته در این میان استادان هم باید فعالانه عمل کنند و در هر رشته‌ای بررسی‌های لازم را انجام دهند و پتانسیل‌ها را به دانشجویان معرفی کنند. امروز دیگر صرف تدریس برای دانشجویان کاربردی ندارد.


احمدوند ادامه داد: به استادان دانشگاه علامه طباطبائی اعلام کرده‌ایم که هر کدام چند دوره مهارتی را معرفی کنند تا در معاونت آموزشی برای آن‌ها برنامه‌ریزی شود. استادان باسابقه می‌توانند با همراهی استادان جوان دوره‌هایی جذاب را طراحی کنند تا از این طریق دانشجویان با دست پر فارغ‌التحصیل شوند.


وی در پاسخ به اینکه برخی از دانشگاه‌ها چند واحد اضافه به دانشجویان ارائه می‌دهند تا دانشجویان در رشته‌های دیگر براساس آن واحدهای درسی بتوانند مهارت کسب کنند، رویکرد دانشگاه علامه طباطبائی در این زمینه چیست؟ گفت: این‌گونه به نظر می‌رسد که اختلاط رشته ایجاد شود. باید در این زمینه با مطالعه و برنامه‌ریزی دقیق عمل شود نه اینکه صرفاً چند واحد از یک رشته دیگر به دانشجویان ارائه شود و بعد هم به پایان برسد.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* captcha:
* نظر:
پر بازدیدها
آخرین اخبار