دکتر وحید شالچی

نشست «انجمن های علمی دانشجویی؛ ظرفیت ها و الزامات پویایی» در دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

به گزارش عطنا، شالچی، معاون فرهنگی دانشگاه علامه طباطبائی در این نشست گفت: انگیزش این جلسه این است که ما علاقه و توجه خود را به انجمن های علمی نشان دهیم. در جغرافیای فعالیت های علمی و فرهنگی دانشگاه چهار نوع گروه بندی و تشکل داریم که شامل تشکل های سیاسی، نشریات، کانون ها و انجمن های علمی و انجمن های صنفی هستند.

او ادامه داد: چهار حوزۀ فعالیت دانشجویی وجود دارد. انجمن های علمی، بخش اساسی هستند که می توانند پویایی علمی را در دانشگاه علامه طباطبائی افزایش دهند.

معاون فرهنگی دانشگاه اظهار کرد: انجمن های علمی برای ما یک جایگاه بی مانندی دارند. تفاوت خیلی از دانشگاه های برتر دنیا با بقیه دانشگاه ها فقط در کلاس های درس نیست، بلکه در مجموعه فعالیت های پویایی است که به وجود می آورند.

شالچی افزود: اهتمام دانشگاه به این است که زمینه را برای انجمن های علمی در تمام فعالیت هایی که دارند فراهم کند. یعنی به آنجایی که به مرزهای دانش مربوط می شود، آنجایی که به فعالیت های بین رشته ای مربوط است و آنجایی که به دغدغه ها و مسائل اصلی جامعه مربوط است، پرداخته شود.