به گزارش عطنا به نقل از ایسنا، احمد احمدپور رئیس اسبق دانشگاه مازندران بر اثر سکته قلبی درگذشت و پیکر آن مرحوم امروز از مقابل سازمان مرکزی دانشگاه مازندران تشییع می‌شود.

بنابر اعلام روابط عمومی دانشگاه مازندران، همچنین رئیس دانشگاه مازندران در پیامی درگذشت مرحوم احمدپور را تسلیت گفت.

در متن پیام دکتر میرخلاق میرنیا رئیس دانشگاه مازندران آمده است: ضایعه فقدان غم انگیز استاد گرانقدر و فرهیخته مرحوم مغفور دکتر احمد احمدپور رییس اسبق دانشگاه مازندران را به عموم دانشگاهیان عزیز و بویژه خانواده معظم آن مرحوم تسلیت می گویم. بی تردید درگذشت این استاد فرهیخته، جامعه علمی و دانشگاهی را عزادار کرده و در سوگ نشانده است. اینجانب درگذشت این استاد ارجمند را به خانواده داغدار ایشان، جامعه دانشگاهی سراسر کشور، استادان، فارغ‌التحصیلان، کارمندان، دانشجویان و همه جویندگان علم و دانش تسلیت عرض می نمایم و از درگاه حضرت باری تعالی برای آن فقید سعید رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان آن مرحوم، شکیبایی و صبوری مسالت می نمایم.