جلسه کمیته اجرایی همایش بین المللی استرس و بیماری های روانی در دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

به گزارش عطنا این جلسه صبح امروز با حضور دکتر معتمدی دبیر اجرایی همایش  و اعضای کمیته اجرایی آن تشکیل شد.

این گزارش حاکی است، در این جلسه گروه های تخصصی با توجه به محورهای همایش ایجاد و مقرر شد برای جلسه آتی این کمیته با حضور حامیان همایش پیش نویس کارکردهای اجرایی تدوین شود. این پیش نویس پس از برگزاری همایش به صورت پیشنهادات اجرایی به سازمان ها ارسال می‌شود.

همایش بین‌المللی استرس و بیماری‌های روانی در روزهای 21 و 22  اردیبهشت ماه سال 1395 در دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه طباطبائی، برگزار خواهد شد.

اطلاعات تماس با دبیرخانه همایش:

آدرس: تهران، بزرگراه همت غرب، میدان دهکده، پردیس دانشگاه علامه طباطبایی، دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی، کد پستی: ۱۴۸۹۶۸۴۵۱۱

آدرس الکترونیکی: ICSMD@atu.ac.ir

تلفن دبیرخانه ۴۴۷۳۷۵۷۴-۰۲۱