مراسم جشن شب یلدای دانشگاه علامه طباطبائی

جشن شب یلدا روز یکشنبه، 25 آذرماه با برنامه‌های متنوع و شاد در دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

به گزارش عطنا، در این جشن که به همت کانون‌های فرهنگی، هنری دانشگاه و زیر نظر  کانون ایران‌شناسی و گردشگری تدارک دیده شده بود، دکتر حسین یاوری به سخنرانی پرداخت.

در ادامه گروه موسیقی نت طلایی و حسام آرین اجرای موسیقی داشتند.

پس از آن، احسان افشاری برای دانشجویان شعر خوانی کرد و مرتضی درخشان به اجرای طنز پرداخت. همچنین گروه هنری آکسان نیز برنامه دوبله همزمان انیمیشن‌ها با محتوای دانشجویی داشتند. مسابقه حافظ خوانی و قرعه کشی نیز از بخش‌های این جشن بود.

علی اکبریان میمند و سید مسعود آهنچی نیز مجریان این مراسم بودند و در طی برنامه نیز به شعرخوانی و اجرای طنز پرداختند.

کانون تئاتر دانشگاه علامه ‌طباطبائی نیز بعد از پایان این جشن که با استقبال کم نظیر دانشجویان همراه بود، تئاتری را روی صحنه برد.

با گزارش تصویری این مراسم همراه باشید؛

عکس: زهرا عسکری-عطنا