معاون پژوهشی دانشگاه علامه طباطبائی از امضای تفاهم نامه همکاری بین این دانشگاه و نیروی انتظامی خبر داد.

به گزارش عطنا به نقل از مهر، دکتر شجاع احمدوند گفت: این تفاهم نامه با هدف تامین نیازهای پژوهشی نیروی انتظامی و استفاده از توانمندی پژوهشی دانشگاه علامه طباطبایی منعقد شده است.

ahmadvand

وی با بیان اینکه پژوهش های دانشگاه علامه طباطبائی با فعالیت های نیروی انتظامی زمینه های مشترکی دارد، افزود: نیروی انتظامی در حوزه های مختلف از جمله حوزه مبارزه با تخلفات و جرایم اجتماعی فعالیت می کند که با وجود رشته های مددکاری اجتماعی، روان شناسی و حقوق در دانشگاه علامه طباطبایی می توانیم نیازهای پژوهشی نیروی انتظامی را برطرف کنیم.

معاون پژوهشی دانشگاه علامه طباطبائی خاطرنشان کرد: طی سال های گذشته نیروی انتظامی درخصوص استفاده از ظرفیت دانشگاه ها تأکید زیادی داشته که این امر موجب شده این نهاد با دانشگاه ها تفاهم نامه های همکاری امضا کند.

احمدوند اظهار داشت: نیروی انتظامی دارای دانشگاه است که بسیاری از اساتید این دانشگاه توسط دانشگاه علامه طباطبائی تربیت می شوند.