116169475سوالات_و_پاسخنامه_کلیدی_کنکور_زبان_97

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور از پایان مهلت ثبت نام در آزمون دکترای 98 در روز دوشنبه 12 آذرماه جاری خبر داد.

به گزارش عطنا به نقل از ایرنا، حسین توکلی، مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: فرایند ثبت نام در آزمون دکتری 98 دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور از ششم آذرماه جاری آغاز و در روز دوشنبه پایان می‌پذیرد.
وی گفت: داوطلبان تا ساعت 24 روز 12 آذرماه جاری مهلت دارند با مراجعه به سامانه سازمان سنجش به نشانی اینترنتی www.sanjesh.org نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند.
مشاور عالی سازمان سنجش در مورد تعیین تکلیف هزینه دقیق ثبت‌نام برای آزمون دکترا، اظهار کرد: به احتمال زیاد امروز قیمت نهایی ثبت‌نام امروز اعلام می شود و رقم دقیق آن به اطلاع داوطلبان خواهد رسید.
وی همچنین در خصوص میزان استقبال داوطلبان از کنکور دکتری 98، اظهار کرد: تا ساعت هشت صبح امروز دهم آذرماه جاری تعداد 31 هزار و 687 نفر ثبت‌نام کرده اند.
یادآور می‌شود: کنکور دکتری 98 دانشگاه‌ها روز جمعه سوم اسفندماه در تمام نقاط کشور برگزار خواهد شد.