ماندانا تیشه‌یار، استادیار گروه مطالعات منطقه‌ای مؤسسه آموزش عالی بیمه‌اکو

مدیر همکاری‌های علمی‌ بین‌المللی دانشگاه علامه طباطبائی گفت: این دانشگاه در چارچوب سیاست بین‌المللی‌سازی فعالیت‌‏های علمی خود با رایزنی و گفت‌وگوهای انجام شده در نیمه نخست سال جاری، ۱۳ تفاهم‌نامه و قرارداد همکاری علمی بین‌المللی با دانشگاه‏‌های معتبر در سطح بین‌المللی منعقد کرده‌ است.

به گزارش عطنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علامه طباطبائی، ماندانا تیشه‌یار با اعلام این خبر، افزود: این قراردادها با دانشگاه‌هایی از کشورهای روسیه، قزاقستان، فرانسه، اسپانیا، کره جنوبی، چین، اندونزی، ترکیه و بلغارستان نهایی و به امضا رسیده است.

او با اشاره به سیاست دانشگاه در خصوص عملیاتی شدن این همکاری‌ها، اظهار کرد: از آنجا که در سال‏های اخیر سیاست کلی و تأکید دانشگاه حرکت به سمت کیفی‌سازی و عملیاتی کردن تفاهم‌نامه‌های امضا شده است، دفتر همکاری‏های علمی بین‌المللی دانشگاه بر امضای قراردادهای مشخص و انجام فعالیت‏های علمی مورد توافق طرفین، تاکید کرده است.

تیشه‌یار اضافه کرد: ۹ مورد از ۱۳ سند امضا شده با دانشگاه‏های خارجی، توافقنامه و قرارداد مشخص برای انجام یک یا چند فعالیت علمی از پیش تعیین شده است.

مدیر همکاری‌های علمی‌ بین‌المللی دانشگاه علامه طباطبائی ضمن تقدیر از اعضای هیئت علمی فعال در زمینه همکاری‌های بین‌المللی دانشگاه، گفت: قراردادهای امضا شده حاصل زحمات، پیگیری‏ها و تلاش‏های استادان گروه‏های مختلف آموزشی و پژوهشی و کارشناسان معاونت‏های مختلف دانشگاه است که شایسته تقدیر است.

قراردادها و تفاهم نامه های امضا شده در شش ماهه نخست سال ۹۷ به شرح زیر است:

1- تفاهم نامه با دانشگاه «بوردو» فرانسه که نماینده و رابط دانشگاه، دکتر معصومه احمدی، عضو هیئت علمی دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی دانشگاه علامه طباطبائی بود.

2- قرارداد تأسیس مرکز مشترک با دانشگاه ملی «اوراسیا» قزاقستان که نماینده و رابط دانشگاه، دکتر مجیدرضا مومنی، عضو هیئت علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی

3- قرارداد دوره مشترک رشته مطالعات منطقه‌ای با دانشگاه دولتی زبانشناسی «مسکو» روسیه که نماینده و رابط دانشگاه دکتر سعید شکوهی، عضو هیئت علمی دانشکده بیمه‌اکو دانشگاه علامه طباطبائی بود.

4- قرارداد تبادل دانشجو با «اینالکو» فرانسه که نماینده و رابط دانشگاه، دکتر مرجانه فرجاه، عضو هیئت علمی دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی دانشگاه علامه طباطبائی بود.

5- قرارداد تبادل دانشجو با دانشگاه «دوستی ملل» روسیه که نماینده و رابط دانشگاه، دکتر مریم شفقی، عضو هیئت علمی دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی دانشگاه علامه طباطبائی

6- قرارداد تبادل استاد و دانشجو با دانشگاه «سویا» اسپانیا که نماینده و رابط دانشگاه، دکتر نجمه شبیری، مدیر گروه زبان و ادبیات اسپانیایی دانشگاه علامه طباطبائی

7- قرارداد برگزاری آزمون زبان کره‌ای «تاپیک کره جنوبی» که نماینده و رابط دانشگاه علی‌اصغر حیدری بود.

9- تفاهم‌نامه دانشگاه «اقتصاد و تجارت» چین که نماینده و رابط دانشگاه، دکتر الهام‌سادات میرزانیا، عضو هیئت علمی دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی دانشگاه علامه طباطبائی بود.

10- قرارداد «ارسموس پلاس» با دانشگاه پومپئو فابرا اسپانیا که نماینده و رابط دانشگاه، دکتر محمود شهابی، عضو هیئت علمی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی بود.

11- تفاهم نامه با دانشگاه سورابایا اندونزی

12- تفاهم‌نامه با دانشگاه آیدین ترکیه

13- قرارداد «اراسموس پلاس» با دانشگاه وارنا بلغارستان

14- قرارداد دوره مشترک رشته زبانشناسی با دانشگاه دولتی زبانشناسی مسکو روسیه که نماینده و رابط دانشگاه، دکتر محمد دبیرمقدم، استاد زبان‌شناسی دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی دانشگاه علامه طباطبائی بود.