بازدید معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم از موزه دانشگاه علامه طباطبائی

غلامرضا غفاری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم بعد از شرکت در جلسه شورای فرهنگی دانشگاه علامه طباطبائی از موزه این دانشگاه در مجتمع فرهنگی و مذهبی امام علی(ع) بازدید کرد.

به گزارش خبرنگار عطنا، در این بازدید که اول آبان‌ماه انجام شد، محمدهادی عسکری، مدیرکل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی و زهرا پارساپور، مدیرکل دفتر سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم نیز حضور داشتند.

در این بازدید، غفاری با همراهی نعمت‌الله ایرانزاده، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی از بخش‌های مختلف موزه این دانشگاه به‌خصوص اتاق مخصوص مرحوم علامه طباطبائی بازدید کردند.

گفتنی است، شورای فرهنگی دانشگاه علامه طباطبائی با حضور معاون غلامرضا غفاری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم تشکیل جلسه داد. (گزارش تصویری)

عکس: سامان خدایاری-عطنا