روایت موسیقایی «قبله خورشید»  در دانشگاه علامه طباطبائی

گروه کانون موسیقی دانشگاه علامه طباطبائی، روایت موسیقایی «قبله خورشید» را به‌عنوان آخرین اجرای خود در این دانشگاه، در سالن آمفی تئاتر دانشکده مدیریت و حسابداری به روی صحنه بردند.

به گزارش خبرنگار عطنا، روایت موسیقایی «قبله خورشید» ساخته حسام آرین، دبیر کانون موسیقی دانشگاه علامه طباطبائی، به مناسبت فرا رسیدن اربعین حسینی، سه‌شنبه 1 آبان‌ماه، در سالن آمفی تئاتر دانشکده مدیریت و حسابداری اجرا شد.

حسام آرین، دبیر کانون موسیقی دانشگاه علامه طباطبائی، آهنگساز این اثر، به‌همراه حامد قاسمی و امین اخواص، دیگر اعضای کانون موسیقی این قطعه را اجرا کردند.

دبیر کانون موسیقی دانشگاه علامه طباطبائی که به تازگی قطعه «پنهانی» از وی در بازار موسیقی منتشر شده است، در پایان این اجرا پس از تقدیر از حاضران، اعلام کرد که دیگر در دانشگاه علامه طباطبائی اجرا نخواهد داشت.

با گزارش تصویری این مراسم همراه باشید؛

عکس: علی اکبریان‌میمند-عطنا