مراسم آشنایی دانشجویان ورودی جدید کارشناسی دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه

مراسم آشنایی دانشجویان کارشناسی نو ورودی دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبائی همراه با تقدیر از برگزیدگان المپیادهای علمی با حضور رئیس دانشکده و اعضای هیئت علمی گروه‌های مختلف برگزار شد.

به گزارش عطنا، در این مراسم که ظهر دوشنبه، 9 مهرماه در آمفی‌تئاتر دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد، گروه‌های علمی دانشکده برای دانشجویان ورودی جدید مقطع کارشناسی سال تحصیلی 1397 معرفی شدند.

در این مراسم دکتر حسن طائی در سخنانی به دانشجویان جدید این دانشکده خوش‌آمد گفت. همچنین دکتر حمیدرضا ارباب، معاون آموزشی دانشکده اقتصاد برای دانشجویان توضیحاتی درباره حال و هوای فضای علمی ارائه داد.

در ادامه این برنامه از برگزیدگان المپیادهای علمی-دانشجویی کشور که از سال 94 تا 97 جزء رتبه‌های یک تا 15 کشوری شده بودند تجلیل شد.

اجرای این برنامه را حسین رحمانی‌زاده از دانشجویان با سابقه این دانشکده بر عهده داشت.

با گزارش تصویری این مراسم همراه باشید؛

عکس: مسعود پناهی-عطنا