۰۸ شهريور ۱۳۹۷ ۰۹:۳۱
جشن عید غدیر خم در دانشگاه علامه طباطبائی

جشن عید غدیر خم با حضور کارمندان، اعضای هیئت علمی و جمعی از مسئولان دانشگاه علامه طباطبائی در سالن شهیدبهشتی دانشکده حقوق و علوم سیاسی این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش عطنا، این مراسم که ظهر چهارشنبه، 7 شهریورماه برگزار شد با سخنرانی دکتر حمید رحیمیان، عضو هیئت علمی دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه طباطبائی، پخش کلیپ‌های آیینی، اجرای موسیقی زنده توسط حسام آرین و مداحی امام اول شیعیان همراه بود.

حمیدرضا علومی‌یزدی، معاون پژوهشی دانشگاه، حسین سلیمی بجستانی، معاون دانشجویی دانشگاه، نعمت‌الله ایرانزاده، معاون فرهنگی دانشگاه، غلامرضا ذکیانی، رئیس دانشکده ادبیات و زبان‌های خارجی، احمد برجعلی، رئیس دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی، علیرضا امیدبخش، مدیر فرهنگی دانشگاه، فرامرز صحرائی، مدیرکل حراست دانشگاه، فرامرز سهرابی، معاون پژوهشی دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی، اکبر آخوندی، مدیرعامل بنیاد خیرین دانشگاه در کنار جمعی از استادان و کارمندان بخش‌های متلف دانشگاه از مهمانان این مراسم بودند.

گفتنی است عیدِ غدیر مصادف با ۱۸ ذوالحجه در تقویم قمری توسط مسلمانان شیعه برای جانشینی صریح علی بن ابی‌طالب در مقام امامت پس از پیامبر اکرم(ص) جشن گرفته می‌شود. به اعتقاد شیعیان بر طبق خطبه غدیر خم، پیامبر اکرم(ص) حضرت علی(ع) را بعد از خود با حدیث «مَن کُنتُ مولاه فَهذا علیّ مولاه أللهم والِ من والاه و عادِ من عاداه» به ولایت و جانشنی بعد از خود اعلام کرد.

با گزارش تصویری این مراسم همراه باشید؛

عکس: ایوب قادری-عطنا