۰۶ شهريور ۱۳۹۷ ۱۵:۵۸
pansion khabgah

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم گفت: براساس مصوبه صندوق رفاه، اجاره‌بهای خوابگاه‌ها باید اول ترم پرداخت شود اما دانشجویانی که مشکل دارند، می‌توانند در طول ترم پرداخت کنند.

به گزارش عطنا به نقل از مهر، ذوالفقار یزدان‌مهر درباره اینکه برخی از دانشگاه‌ها به دلیل بدهی خوابگاهی، دانشجویان را ثبت‌نام نمی‌کنند، تکلیف این دانشجویان چیست، گفت: بحث اجاره‌بهای خوابگاه‌ها براساس مصوبه صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم باید اول ترم پرداخت شود.

وی ادامه داد: سال گذشته یک بخشنامه‌ای به دانشگاه‌ها ارسال کردیم که براساس آن دانشجویانی که به هر دلیلی با مشکل مواجه هستند و نمی‌توانند اجاره‌بهای خوابگاه‌ها را اول ترم پرداخت کنند، در طول ترم پرداخت کنند.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم افزود: برای همین است که دانشگاه‌ها سعی می‌کنند اجاره‌بها را اول ترم دریافت کنند اما دانشجویی که مشکل داشته و نمی‌تواند اول ترم اجاره‌بهای خوابگاه را پرداخت کند، معاونان دانشجویی مراعات حال این دانشجویان را خواهند کرد.