۰۴ شهريور ۱۳۹۷ ۱۲:۲۷
raghfar momeni abde tabrizi solh faghr (36)

نشست «بررسی نحوه مدیریت اقتصاد ایران در دوران جنگ و مقایسه آن با دوران کنونی» با حضور حسین راغفر، استاد دانشگاه الزهرای تهران و فرشاد مؤمنی، استاد اقتصاد دانشگاه علامه طباطبائی امروز در ایلنا برگزار می‌شود.

به گزارش عطنا به نقل از  ایلنا، در شرایطی که اقتصاد کشور با مشکلات ناشی از تحریم‌های ضد بشری آمریکا روبه‌رو است به اذعان بسیاری از کارشناسان و فعالان اقتصادی شاهد ناتوانی و سوء مدیریت درزمینهٔ هدایت و مدیریت اقتصاد کشور هستیم.

این شرایط باعث شده تا اصطلاحاتی مانند جنگ اقتصادی، آرایش جنگی و ... مورداستفاده کارشناسان و مسئولان باشد. دور نیست که مردم ایران جنگ هشت‌ساله تحمیلی را شاهد بوده‌اند؛ اما نقطه عطف دوران جنگ بنا بر اعلام مردم کشور، اقتصاد آن دوران است.

از همین روی خبرگزاری ایلنا نشستی را با موضوع «بررسی اقتصاد ایران در دوران جنگ تحمیلی و مقایسه آن با دوران کنونی» را با دو کارشناس و اقتصاددان بزرگ کشور، حسین راغفر، استاد دانشگاه الزهرای تهران و فرشاد مؤمنی، استاد اقتصاد دانشگاه علامه طباطبائی امروز ساعت 14/30 در محل خبرگزاری کار ایران (ایلنا) برگزار می‌کند.