۲۹ مرداد ۱۳۹۷ ۱۰:۳۲
sardar atu logo

معاون پژوهشی دانشگاه علامه طباطبائی گفت: این دانشگاه با قوه قضائیه پروژه اجرایی مشترکی با محوریت شناسایی علل و عوامل جرائم و اختلافات انجام می‌دهد.

به گزارش عطنا به نقل از مهر، حمیدرضا علومی‌یزدی گفت: دانشگاه علامه طباطبائی باهدف ورود به رفع مشکلات جامعه بر موضوع آسیب‌های اجتماعی متمرکز شده است و اکنون پروژه اجرایی با محوریت شناسایی علل و عوامل جرائم و اختلافات در حال انجام است.

وی افزود: در سال جاری اولویت‌های پژوهشی دانشگاه برای سه سال آینده تعریف‌شده است که این اولویت‌ها براساس نیازهای جامعه و حل مشکلات اجتماعی با نگاه پایداری در فرآیند توسعه ملی است.

معاون پژوهشی دانشگاه علامه طباطبائی خاطرنشان کرد: هدف ما نزدیکی دانشگاه به جامعه و صنعت است تا از این طریق بتوانیم مشکلات را رصد کرده و برای آن‌ها راهکار علمی ارائه کنیم.

علومی یزدی عنوان کرد: فعالیت‌های دانشگاه در حوزه‌های مختلف ماموریت محور خواهد بود.