دادگاه مجازی با موضوع قتل برای دانشجویان رشته حقوق جزا در دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی و با حضور قاضی پرونده برگزار شد.

به گزارش عطنا و به نقل از معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، این برنامه به همت انجمن علمی دانشجویی حقوق در تالار دفاع این دانشکده به عنوان آخرین برنامه این ترم تحت عنوان "واقعی و جذاب ترین دادگاه مجازی با موضوع قتل" برگزار شد.

این گزارش حاکی است، قاضی پرونده این محکمه مجازی دکتر مجید متین راسخ (مستشار شعبه 4دادگاه کیفری 1 استان تهران) بود.

بر اساس این گزارش، دکتر بهزاد رضوی فرد (عضو هیئت علمی دانشگاه) به عنوان وکیل متهم، دکتر سیدمنصور میرسعیدی (عضو هیئت علمی دانشگاه) به عنوان وکیل شاکی (خانواده اولیای دم)، سرکار خانم حسینی مشاور اطفال کانون اصلاح و تربیت، دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری رشته حقوق جزا به عنوان نماینده دادستان و مستشاران دادگاه و آقای علی زهره عضو انجمن علمی حقوق و در نقش متهم اصلی حضور داشتند.

15 14 13 12 9 4 5 6 7 8 3 2 1