5 مسئولین حوزه معاونت فرهنگی دانشگاه

نشست شورای دبیران انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه علامه با حضور دکتر حسن ملکی، معاون فرهنگی و دکتر سید مجتبی محمودزاده، مدیر امور فرهنگی، کارشناسان انجمن های علمی، دبیران و اعضاء شورای مدیریت انجمن های علمی برگزار شد.

به گزارش عطنا و نقل از روابط عمومی حوزه معاونت فرهنگی دانشگاه علامه طباطبائی، در این نشست دکتر ملکی ضمن خیرمقدم و خوشامدگویی به اعضای انجمن های علمی دانشجویی، ویژگی های یک مدیر خوب را دارا بودن اطلاعات کافی، موثق، بدون واسطه و اعتماد متقابل بین مدیر و دانشجویان دانست. در ادامه این برنامه، نمایندگانی از انجمن های علمی و دانشکده های مختلف، به بیان چالش ها، انتقادات و پیشنهادات خود درباره ی مسائل انجمن های علمی دانشجویی پرداختند که مهمترین آنها عبارتند از:
- فراهم نمودن زمینه آشنایی بیشتر دبیران با سایر دبیران دانشکده ها و همکاری با همدیگر
- انسجام و هماهنگی بیشتر در دفتر انجمن های علمی و معاونت فرهنگی
- فعال نمودن سایت جامع انجمن های علمی دانشجویی
- فعال نمودن سامانه پیامکی برای هر انجمن علمی
- برقراری عدالت در تخصیص منابع مالی بین انجمن های علمی
- همکاری بیشتر معاونت فرهنگی با روابط عمومی دانشکده ها
- برقرای ارتباط و لینک با پژوهشکده های علمی سراسر کشور
- هویت بخشی به دبیران و نائب دبیران و ارائه احکام به آنان
- هماهنگی فضای مناسب جهت برگزاری کارگاه های آموزشی در دانشکده ها در آخر هفته
- نارضایتی و ناامیدی دبیران از ارزیابی جشنواره حرکت سال گذشته و ارائه ی پیشنهاداتی جهت بهبود یافتن این جشنواره
- ابراز نارضایتی دبیران از عملکرد واحد مرکز آموزش، واحد نظارت و ارزیابی، واحد تبلیغات و اطلاع رسانی
- نارضایتی دبیران از عدم حضور دانشجویان رشته مدیریت گردشگری در باشگاه سفر معاونت فرهنگی
- عدم تجهیز دفاتر انجمن های علمی دانشجویی در دانشکده ها
- کاهش بروکراسی اداری در دفتر انجمن های علمی
- و ....
همچنین دکتر محمودزاده، مدیر فرهنگی دانشگاه علامه به بیان سیاست های معاونت فرهنگی در حوزه ی فعالیت های انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه، از جمله تلاش برای برنامه ای شدن فرهنگ در دانشگاه و تخصیص بودجه سالیانه به انجمن های علمی در ابتدای سال پرداخت. در پایان نیز دکتر ملکی به جمع بندی مباحث جلسه پرداخت و از مهیا کردن شرایط و بسترها برای ادامه و بهتر شدن فعالیت های علمی، از جمله بین رشته ای عمل کردن انجمن ها، جدی گرفتن کرسی های آزاد اندیشی، نگاه و برخورد صحیح و درست با دانشجویان، ارائه ی برنامه کاری سالانه و دوری از روزمرگی، تخصیص بودجه به انجمن ها با توجه با ارائه ی برنامه ی سالانه ، ضرورت اجرای کرسی های آزاد اندیشی، قاعده مند عمل کردن واحد نظارت و ارزیابی، ایجاد رابط معاونت فرهنگی در دانشکده ها جهت تسهیل امور و... خبر دادند. وی همچنین به موازی کاری مرکز آموزش و فعالیت های انجمن های علمی اشاره کرد و گفت: معاونت فرهنگی، معاونت آموزشی نیست و باید به دنبال آموزش هایی بود که سبقه فرهنگی دارند.