سید ضیا هاشمی، با اشاره به سرانه فرهنگی دانشجویان گفت: اتفاقی که سالجاری رخ داد این بود که سرانه فرهنگی دانشگاه ها مشخص شد و مدیریت دانشگاه ها دقیقا می دانند که سرانه دانشجویی در دانشگاهشان چقدر است و البته متناسب با نوع دانشگاه عدد این سرانه فرهنگی دانشجویان متفاوت است.

به گزارش عطنا، وی افزود: این تفاوت در عدد سرانه دانشجویی تبعیض نیست، بلکه ممکن است امکانات و نوع فعالیت فرهنگی دانشگاه ها با هم متفاوت باشد و ما تاکید داریم که متناسب با علاقه مندی و انگیزه هایی که هست برنامه های فرهنگی دانشجویان مورد حمایت دانشگاه قرار بگیرد و البته معنی آن این نیست که هزینه همه فعالیت فرهنگی را دانشگاه بتواند پرداخت کند ولی در حد توان و امکانات باید حمایت کنند.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری در خصوص تازه ترین اقدامات در حوزه فرهنگی دانشجویان گفت: اتفاقای که امسال رخ داده این بوده که سرانه فرهنگی دانشگاه ها در همه دانشگاه ها نسبت به قبل مشخص تر شده است.

منبع: مهر