۰۱ دی ۱۳۹۴ ۱۵:۴۰
2

با حضور محمدرضا ویژه معاون اداری و مالی و محمود مرتضایی فر مدیر امور اداری دانشگاه علامه طباطبائی دفتر پست دانشگاه به صورت رسمی آغاز به کار کرد.

9

به گزارش عطنا، صبح امروز در پردیس شماره یک دانشگاه علامه، با ارسال نمادین یک نامه، دفتر پست این دانشگاه راه اندازی شد.

دکتر محمدرضا ویژه معاون اداری و مالی دانشگاه در رابطه با گشایش این دفتر به خبرنگار ما گفت: با توجه به ارسال مرسولات پستی دانشگاه و دانشجویان به وزارتخانه‌ها و سایر مکانها، نیاز به وجود ارتباط نزدیک تر و بیشتر با پست و ایجاد دفتر در دانشگاه بیش از پیش احساس شد.

وی اظهار داشت: این دفتر با تلاش همکاران اداری و مالی دانشگاه راه‌اندازی شد و روز به روز شاهد افزایش خدمات و گسترده‌تر شدن فعالیتهای این مجموعه خواهیم بود.

ویژه افزود: این دفتر از نظر هزینه هیچ تفاوتی با سایر دفاتر پستی ندارد اما از لحاظ سرعت، دقت و خدمات در مکاتبات با سایر دانشگاهها وجود چنین دفتری کار را برای دانشگاه و دانشجویان راحت‌تر کرده است.