ertbatat

مراسم بزرگداشت استاد معتمدنژاد، پدر علوم ارتباطات ایران و  گشایش دانشکده ارتباطات دانشگاه علامه‌طباطبایی عصر چهارشنبه  برگزار می شود.

به گزارش عطنا، حسین انتظامی، معاونت امور مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی؛ حسام‌الدین آشنا، مشاور فرهنگی رئیس جمهور؛  احمد مسجد جامعی، عضو شورای شهر تهران؛ علی ربیعی، وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی؛ حسین سلیمی، رئیس دانشگاه علامه‌طباطبایی؛ مهدی محسنیان راد، عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق(ع)؛ محمدمهدی فرقانی، رئیس دانشکده علوم ارتباطات و هادی خانیکی، مدیر گروه ارتباطات دانشکده در این مراسم سخنرانی می کنند و پیام نعیم بدیعی، مدرس ارتباطات و از مؤلفان کتاب روزنامه‌نگاری نوین خوانده می‌شود.

دانشکده‌ی علوم ارتباطات همچنین میزبان سخنرانی مهدی منتظر قائم، مدیر گروه ارتباطات دانشگاه تهران؛ وحید عقیلی، رئیس دانشکده علوم ارتباطات و مطالعات رسانه دانشگاه آزاد اسلامی؛ سعید مهدوی کنی، مدیر گروه ارتباطات دانشگاه امام صادق(ع)؛ محمد سلطانی فر، رئیس دفتر مطالعات و برنامه‌ریزی رسانه‌ها، غلامرضا کاظمی دینان، رئیس انجمن روابط عمومی ایران و  اردشیر زابلی‌زاده، رئیس دانشکده ارتباطات دانشگاه صداوسیما است که به مناسبت استقرار دانشکده ارتباطات در محل جدید دانشگاه و انتقال آن از سه‌راه ضرابخانه  به دهکده المپیک و همچنین بزرگداشت پدر علوم ارتباطات ایران بر پا می‌شود.

پخش کلیپی درباره‌ی انتقال دانشکده و بزرگداشت دکتر معتمدنژاد و بازدید از بخش‌های مختلف دانشکده و نمایشگاه کتاب ارتباطات از برنامه‌های دیگر این مراسم است که ساعت 2 تا 5 بعد از ظهر روز چهارشنبه 25 آذر در سالن اجتماعات دانشکده ارتباطات به آدرس انتهای غربی اتوبان شهیدهمت، دهکده‌‏المپیک، میدان دهکده‏، دانشگاه علامه‌طباطبایی، دانشکده علوم ارتباطات برگزار می‌شود.

یکی از آرزوهای «کاظم معتمدنژاد» پدر علوم ارتباطات ایران که ۱۴ آذر سال ۱۳۹۲ فوت شد، استقلال دانشکده ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی و فراهم شدن زمینه‌ی گسترش علوم ارتباطات در ایران بود. دانشکده علوم ارتباطات اولین بار در سال 1346 در سه راه ضرابخانه خیابان گل‌نبی تاسیس شد و در رشته‌های روزنامه‌نگاری، روابط عمومی، مترجمی زبان و رشته‌های دیگر دانشجو پذیرفت.

همزمان با انقلاب فرهنگی، دانشکده ارتباطات تعطیل و دانشکده علوم اجتماعی زیرمجموعه دانشگاه علامه‌طباطبایی در همان محل ایجاد شد. تلاش‌های گروه مذاکره با مسوولان به نمایندگی دکتر کاظم معتمدنژاد و پیگیری‌ها سالها ادامه یافت تا سال 1383 که دانشکده دوباره تأسیس شد. با این حال استقلال دانشکده در یک فضای مناسب تا سال 1394 اتفاق نیفتاد. مهر امسال، اولین ترم تحصیلی استقرار و استقلال دانشکده ارتباطات در محل جدید است.

منبع: شفقنا رسانه