دپارتمان زبان مرکز آموزش اقدام به برگزاری دوره های زبان های خارجی در ترم پائیز کرده است.

kiaee

علیرضا اشکور کیایی رئیس مرکز آموزش دانشگاه علامه در گفتگو با خبرنگار حوزه علمی ـ آموزشی باشگاه خبری علامه طباطبائی(عطنا) گفت: برای ترم پائییز دوره های زبان های ژاپنی، چینی، فرانسه، عربی، آلمانی، اسپانیایی، ترکی استانبولی و مکالمه انگلیسی پیش بینی شده است.

به گفته کیایی ثبت نام برخی از کارگاه ها آغاز شده و علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام به سایت مرکز آموزش به نشانی atue.ir مراجعه نمایند.

رئیس مرکز آموزش در خصوص کارگاه های زبان انگلیسی افزود: به دلیل اهمیت بالای درس زبان انگلیسی در کنکور ارشد و دکتری، کارگاه های فن ترجمه، کدینگ  504 ، لغات 1100 و زبان عمومی دکتری و ارشد توسط بهترین و مجرب ترین اساتید برگزار خواهد شد.

وی در پایان افزایش مهارت های زبان های خارجی دانشجویان را از اهداف اصلی تشکیل دپارتمان زبان مرکز آموزش عنوان کرد و افزود: هدف از برگزاری این کارگاه ها این است که دانشجویان در کنار دروس دانشگاهی، منابع بیشتر و عملی تری را در این دوره ها تجربه کنند.

به گفته کیایی به دلیل استقبال زیاد دانشجویان و راحت تر شدن زمانبندی برای حضور دانشجویان، برخی کارگاه ها در دو نوبت برگزار می شود.

1100-1600x1200345182-800x600 اسپانیایی-1024x768 فرانسوی-1600x1200     image-2  فن-۲-800x600