۲۵ تير ۱۳۹۷ ۲۳:۵۷
نشست نقد و بررسی کتاب «سیر تحول تاریخی مفاهیم شهروندی و حقوق شهروندی»

نشست نقد و بررسی کتاب «سیر تحول تاریخی مفاهیم شهروندی و حقوق شهروندی» با حضور مولف کتاب و فریدون جعفری، استاد حقوق دانشگاه بوعلی‌سینا و نادر شکری، مدیرکل اداره تدوین قوانین و امور شورا برگزار شد.

به گزارش عطنا، در این نشست که عصر دوشنبه، 25 تیرماه در سرای قلم ایران برگزار شد، دکتر عطاء‌الله صالحی، پژوهشگر حوزه حقوق شهروندی ابتدا به ارائه چکیده دیدگاه‌های مطرح شده در کتاب «سیر تحول تاریخی مفاهیم شهروندی و حقوق شهروندی» پرداخت.

در ادامه، دکتر فریدون جعفری، عضو هیئت علمی دانشگاه بوعلی سینا و دستیار ویژه وزیر علوم در امور حقوق شهروندی و دکتر نادر شکری،  مدیرکل اداره تدوین قوانین و امور شورا به نقد و بررسی کتاب پرداختند.

مدیریت این نشست را که بسیاری از پژوهشگران  و نویسندگان حوزه حقوق شهروندی در آن حضور داشتند، خانم مونس کشاورز، دبیر کنگره حقوق شهروندی بر عهده داشت.

گفتنی است این اولین نشست از سری نشست‌های نقد کتاب‌های تالیف شده در حوزه حقوق شهروندی است که به صورت ماهانه در سرای اهل قلم ایران واقع در خیابان فلسطین جنوبی برگزار می‌شود.

گزارش کامل در عطنا قرار می‌گیرد.

با گزارش تصویری این نشست همراه باشید؛

عکس: ایوب قادری-عطنا