۲۲ تير ۱۳۹۷ ۱۴:۱۵
نشست فلسفی «فوتبال و کشورهای اسلامی

اولین نشست از سلسله‌نشست‌های «فوتبال و کشورهای اسلامی» با عنوان «چیستی فوتبال» با حضور قاسم پورحسن، سیدجواد میری، رحیم محمدی و حسین حجت‌پناه با همکاری انجمن جامعه‌شناسی ایران در مجمع فلاسفه ایران برگزار شد.

به گزارش عطنا، در این نشست که عصر  سه‌شنبه، 19 تیرماه به همت مجمع فلاسفه ایران و با همکاری گروه جامعه‌شناسی کشورهای اسلامی انجمن جامعه‌شناسی ایران برگزار شد، دکتر قاسم پورحسن، استاد فلسفه دانشگاه علامه طباطبائی، دکتر سیدجواد میری، دانشیار پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، دکتر رحیم محمدی، عضو هیئت علمی دانشگاه امام حسین(ع) و دکتر حسین حجت‌پناه، دبیر گروه جامعه شناسی کشورهای اسلامی انجمن جامعه‌شناسی ایران از منظرهای مختلف به چیستی فوتبال در جهان معاصر و رابطه آن با کشورهای اسلامی پرداختند.

گفتنی است این نشست مقدمه‌ای بود بر سلسله‌نشست‌هایی با همین عنوان که فوتبال را از منظرهای مختلف فلسفی، اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی مورد واکاوی قرار می‌دهد.

گزارش کامل در عطنا قرار می‌گیرد.

با گزارش تصویری این نشست همراه باشید؛

عکس: ایوب قادری-عطنا