۱۱ تير ۱۳۹۷ ۱۴:۲۵
name sarpolzahab (1)

امام‌جمعه شهرستان سرپل ذهاب و رئیس اداره بهزیستی این شهرستان در نامه‌های جداگانه‌ای خطاب به دکتر حسین سلیمی، رئیس دانشگاه علامه طباطبائی از مساعدت و همکاری استادان و دانشجویان این دانشگاه به مردم زلزله‌زده این شهرستان قدردانی کردند.

به گزارش عطنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علامه طباطبائی، در بخشی از این نامه‌ها آمده است:

«انجمن مشاوره ایران با حمایت دانشگاه علامه طباطبائی به پشتوانه استادان فرهیخته و دانشجویان نخبه نخستین گام را در مسیر بهبود وضعیت بحران‌زده سرپل ذهاب برداشته است».

در این نامه‌ها از مساعدت و همکاری رئیس دانشگاه علامه طباطبائی در اعزام استادان و دانشجویان و از همراهی  این استادان و دانشجویان برای ارائه خدمات روان‌شناختی طی مدت شش ماه از وقوع زلزله در این شهرستان تقدیر و تشکر به عمل آمد.

گفتنی است دکتر سمیه کاظمیان، عضو هیئت علمی دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی و نماینده تام‌الاختیار انجمن مشاوره ایران در طی مدت شش ماه با حضور مؤثر و مستمر خود در این شهرستان و هدایت گروه‌های دانشجویی اعزامی از دانشگاه در انجام و ارائه خدمات روان‌شناختی به زلزله‌زدگان نظارت داشتند.