یازدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی در نیمه دوم اردیبهشت ماه سال آینده برگزار می‌شود.

به گزارش باشگاه خبری علامه طباطبائی (عطنا)،المپیاد علمی کسب و کار دانشجویی امسال برای اولین بار به همراه جشنواره برگزار خواهد شد.از جمله اهداف این المپیاد می‌توان به ترویج فرهنگ کارآفرینی و فن آفرینی در بین دانشجویان،تشویق دانشجویان در جهت فن آفرینی، ایده پردازی و حرکت های کارآفرینانه،هدایت دانشجویان به منظور تبدیل دانش به ارزش،شکل دعی شرکت های دانش بنیان وپاسخ به مطالبات مقام معظم رهبری است.

مجید محمدی (دبیر جشنواره)، گفت:المپیاد ملی طرح کسب و کار دانشجویی به یازدهمین دوره جشنواره ملی کارآفرینی اضافه شده و برگزاری این المپیاد را وزارت علوم، تحقیقات و فن‌آوری بر عهده جشنواره گذاشته است.

مهلت ثبت نام در بخش طراحان کسب و کار تا 15 بهمن ماه تمدید شد.دانشجویان علاقه مند به شرکت در المپیاد می‌توانندجهت ثبت نام و معرفی به جشنواره به مرکز کارآفرینی دانشگاه مراجعه ویا با شماره های 55407520 و 55406254 تماس حاصل نمایند.

برای دسترسی به فرم های ثبت نام به سایت جشنواره مراجعه فرمایید.