۲۴ شهريور ۱۳۹۴ ۰۳:۱۳

به گزارش عطنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، رسانه های محلی آمریکا اعلام کردند یک استاد دانشگاه روز دوشنبه در محوطه دانشکده محل تدریس خود در جنوب آمریکا به ضرب گلوله کشته شد.
پلیس برای بازداشت و تحت پیگرد قراردادن ضارب که به گفته رسانه ها احتمالا یک زن است در محل مستقر شد.

دانشگاه دلتا استیت واقع در کیولند می‌سی‌سی‌پی در حساب کاربری توئیتر خود نوشت: چند ساعت پس از این حادثه به دانش آموزان توصیه شد در داخل ساختمان بمانند و از پنجره ها فاصله بگیرند.

به نوشته یک نشریه محلی قربانی استاد تارخ بود و احتمالا در دفتر خود کشته شده است.
یک نشریه دیگر محلی نیز اعلام کرد پلیس در جستجوی زنی به نام شانون لمب است که احتمالا در مرگ زنی دیگری به ضرب گلوله در شهر مجاور که اخیرا روی داده نیز دخالت داشته است.

آمریکا صحنه تیراندازی های متعدد در محوطه های دانشگاهی است که موجب شوکه شدن افکار عمومی این کشور می شود و بحث ها در مورد فروش سلاح به افراد مطرح می شود.