مسابقات «شب‌های نورانی» با حضور تیم‌های دانشجویی

تیم قرآنی دانشگاه علامه طباطبائی به مرحله نهایی مسابقات شب‌های نورانی نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم راه یافت.

به گزارش عطنا، به مناسبت بیست‌‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم، مسابقاتی موسوم به شب‌های نورانی در محل برگزاری این نمایشگاه واقع در شبستان مصلی امام خمینی(ره) برگزار شد.

در این مسابقه که بین تیم‌های دانشجویی دانشگاه‌های مختلف انجام می‌پذیرد تیم قرآنی دانشگاه علامه طباطبائی موفق شد به مرحله ‌نهایی راه یابد.

مرحله یک‌چهارم نهایی مسابقه شب‌های نورانی روز جمعه، 4 خردادماه برگزار شد که طی آن آقایان قاسمی، طباطبائی و مومنی، اعضای تیم دانشگاه توانستند با حذف مقتدرانه تیم دانشگاه آزاد اسلامی به جمع تیم‌های مرحله بعد راه یابند.

در مرحله نیمه پایانی که یکشنبه ششم خردادماه برگزار شد نیز تیم دانشگاه فرهنگیان مغلوب تیم دانشگاه علامه‌طباطبائی شد تا این تیم یکی از سه تیم راه‌یافته به فینال مسابقات باشد .

مرحله نهایی این مسابقات سه‌شنبه، 8 خرداد ماه برگزار می‌شود.

با گزارش تصویری این شب همراه باشید؛

عکس: علی اکبریان میمند-عطنا