tim ski zanan baraye ghazaghestan

تیم ملی اسکی دانشجویان ایران برای شرکت در بیست و هشتمین دوره یونیورسیاد زمستانی دانشجویان، تهران را به مقصد قزاقستان ترک کرد.

به گزارش عطنا به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، بیست‌وهشتمین دوره رقابت‌های یونیورسیاد زمستانی دانشجویان جهان از دهم بهمن ماه در قزاقستان آغاز شده و تیم ملی اسکی دانشجویان کشورمان با ترکیب سه ورزشکار برای حضور در این مسابقات، تهران را به مقصد قزاقستان ترک کرد.

تیم ملی دانشجویان با ترکیب صدف ساوه شمشکی، فروغ عباسی و نجمه زالی‌تروجنی در رشته اسکی آلپاین در این مسابقات شرکت می کنند و افسانه ساوه شمشکی به عنوان سرپرست و فاطمه کیادربندسری به عنوان مربی این تیم را همراهی می‌کنند .

گفتنی است بیست و هشتمین دوره یونیورسیاد زمستانی دانشجویان 10 الی20 بهمن‌‌ماه در شهر آلماتی کشور قزاقستان برگزار می‌شود و دانشجویان ایران تا کنون سه بار در این رقابت‌های جهانی شرکت کرده‌اند.