۲۱ شهريور ۱۳۹۴ ۱۴:۱۶

812835526_41042

دکتر نجمه شبیری مدیرگروه زبان اسپانیایی دانشگاه علامه در گفتگوی کوتاه با خبرنگار حوزه علمی- آموزشی باشگاه خبری علامه طباطبائی (عطنا)، در ادامه سفر به اسپانیا گفت: عصر امروز در مرکز فرهنگی پرسپولیس در مادرید اسپانیا درباره ادبیات اسپانیا در ایران به گفتگو خواهیم پرداخت.

شبیری با بیان این مطلب که به عنوان عضو هیئت علمی دانشگاه علامه در این نشست صحبت خواهد کرد، افزود: در این نشست که پوسترهای آن در بسیاری از مناطق شهر پخش شده است، فرهنگ دوستان و سایر علاقه مندان به ایران و کسانی که به ایران سفر کرده اند و یا قصد سفر به ایران را دارند به همراه دانشجویان شرکت خواهند کرد.

استاد دانشگاه علامه در ادامه گفت: سفر بسیار خوبی بوده و دانشجویان تاکنون از مکان های فرهنگی و توریستی بسیاری دیدن کرده اند و قرار است امروز نیز از شهر تاریخی تولدو دیدن کنند.

به گفته شبیری سفر دانشجویان به همراه دو استاد دانشگاه علامه فردا به پایان خواهد رسید و راهی ایران می شوند.