۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۷ ۱۳:۰۵
bonketab

بن کارت الکترونیکی ويژه سي و یکمین نمايشگاه بين المللي كتاب تهران از روز یکشنبه 16 اردیبهشت در دانشگاه علامه طباطبائی توزیع می‌شود.

به گزارش عطنا، دانشگاه علامه طباطبائی همانند سال‌های گذشته و در راستاي رسالت دانشگاهي خود مبني بر حمايت از دانشجويان، اقدام به تهيه بن کارت الکترونیکی ويژه سي و یکمین نمايشگاه بين المللي كتاب تهران کرده است. با توجه به اينكه بن کارت اعطایی خرید کتاب فقط مختص نمایشگاه و مهلت آن تا پایان برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران است، دانشجویان از روز یکشنبه  ۱۳۹۷/۲/۱۶ با كارت دانشجويي به امور دانشجویی دانشکده خود مراجعه کرده و بن کارت خود را دریافت کنند.

دانشجويان گرامي به موارد زير توجه كنند:

۱ – مبالغ در نظر گرفته شده برای دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد ۴۰۰.۰۰۰ ریال و دکتری ۶۰۰.۰۰۰ ریال است.

۲ – زمان توزیع بن از ۱۳۹۷/۲/۱۶ تا پایان روز برگزاری نمایشگاه توسط امور دانشجویی دانشکده محل تحصیل با ارائه کارت شناسایی معتبر و اخذ رسید و شماره تماس دانشجو صورت می‌پذیرد .

۳ – بن کتاب مختص دانشجویان شبانه و روزانه مقاطع مختلف تحصیلی به استثناء (دانشجویان دارای سنوات تحصیلی غير مجاز، بورسیه‌ها، دانشجويان میهمان، دانشجوي فارغ التحصیل، دانشجوي نیمه حضوری و تخصصی آزاد) است.

۴- در طول برگزاري نمايشگاه جهت رفاه حال دانشجویان  سرويس‌هاي رفت و برگشت از محل دانشكده و خوابگاه‌ها (روز‌هاي تعطيل) برقرار است. برنامه زمانبندي سرويس‌ها متعاقبا اعلام می‌شود.