۱۸ شهريور ۱۳۹۴ ۱۴:۲۶

1827366

بعد از گذشت ۲۹ سال پیکر مطهر شهیدان دانشجو «حمید زرگوشی» و «مراد حاصلی» در خاک‌های تپه میشلان در حوالی سلیمانیه عراق توسط گروه تفحص شناسایی شدند.

به گزارش عطنا به نقل از مهر، بعد از گذشت ۲۹ سال پیکر مطهر شهیدان دانشجو «حمید زرگوشی» و «مراد حاصلی» در خاک های تپه میشلان در حوالی سلیمانیه عراق توسط گروه تفحص شناسایی شدند و پس از آزمایش های ژنتیک و تایید نهایی هویت این شهیدان گرانقدر ایران اسلامی قطعی شد.

این شهیدان دانشجو هر دو متولد سال ۱۳۴۵ بوده و در آغازین روزهای سال ۱۳۶۵ وقتی مردم شهرهای کشور مشغول برگزاری جشن عید نوروز بودند، در راه دفاع از اسلام و انقلاب جان خود را در راه محافظت از آرمان ها و حفظ امنیت کشور در  سن ۲۰سالگی بهترین  هدیه را از بارگاه ربوبی دریافت کردند و به مقام رفیع شهادت نائل آمدند. این دو شهید هردو دانشجو بوده و در دانشگاه مرکز تربیت معلم شهید اشرفی کرمانشاه مشغول به تحصیل بودند.

مراسم تشیع و تدفین پیکر این دو شهید دوشنبه  ۲۳ شهریور ماه درشهر ایلام برگزار می‌شود.