۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۷ ۰۸:۳۱
مراسم گرامیداشت مقام استاد و تجلیل از استادان نمونه دانشگاه علامه طباطبائی

مراسم گرامیداشت مقام استاد و تجلیل از استادان نمونه دانشگاه علامه طباطبائی به مناسبت فرا رسیدن هفته معلم و به پاس قدردانی از تلاش‌های اعضای هیئت علمی این دانشگاه در پژوهشگاه صنعت نفت برگزار شد.

به گزارش عطنا، این مراسم ۸ اردیبهشت‌ماه با حضور استادان و اعضای هیئت علمی دانشکده‌های مختلف دانشگاه علامه طباطبائی، هیئت رئیسه، معاونان و مدیران بخش‌های مختلف این دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم بر اساس ارزیابی‌های دفتر نظارت و ارزیابی دانشگاه علامه طباطبائی، ضمن تقدیر از دانشکده‌های حقوق و علوم سیاسی و ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی این دانشگاه، دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی، دانشکده برتر دانشگاه علامه طباطبائی طی سال 96 اعلام شد.

در این مراسم از دکتر احمد برجعلی، رئیس دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه طباطبائی به عنوان دانشکده نمونه تجلیل شد.

استادان نمونه هر دانشکده دانشگاه علامه طباطبائی که در این مراسم مورد تقدیر قرار گرفتند توسط همان دانشکده انتخاب شده‌اند که به شرح ذیل است.

دکتر محمدهادی مرادی، عضو هیئت علمی گروه زبان و ادبیات عربی و گلناز مدرسی‌قوام عضو هیئت علمی گروه زبان‌شناسی دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی مورد تقدیر قرار گرفتند. هدیه دکتر مرادی را که به دلیل بیماری در این مراسم حضور نداشت، دکتر گنجیان، عضو هیئت علمی گروه زبان و ادبیات عربی از طرف وی دریافت کرد.

دکتر سهیلا پروین، عضو هیئت علمی گروه اقتصاد نظری و دکتر ناصر خیابانی، عضو هیئت علمی گروه اقتصاد بازرگانی از دانشکده اقتصاد مورد تقدیر قرار گرفتند.

حجت‌الاسلام حمیدرضا بصیری، عضو هیئت علمی گروه علوم قرآن و حدیث از دانشکده الهیات و معارف اسلامی مورد تقدیر قرار گرفت.

دکتر ابوالفضل دلاوری عضو هئیت علمی گروه علوم سیاسی و دکتر غلامحسین کوشکی عضو هئیت علمی گروه حقوق جزا و جرم شناسی از دانشکده حقوق و علوم سیاسی مورد تقدیر قرار گرفتند.

دکتر کیومرث فرح‌بخش، عضو هیئت علمی گروه مشاوره و دکتر حمید رحیمیان، عضو هیئت علمی گروه مدیریت و برنامه‌ریزی آموزشی از دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی مورد تقدیر قرار گرفتند.

دکتر حسن سرائی، عضو هیئت علمی گروه جامعه‌شناسی و علی خاکساری‌رفسنجانی، عضو هیئت علمی گروه برنامه‌ریزی شهری و منطقه‌ای از دانشکده علوم اجتماعی مورد تقدیر قرار گرفتند. دکتر سرائی در این مراسم حضور نداشت و دکتر علی‌اکبر تاج‌مزینانی، رئیس دانشکده علوم اجتماعی هدیه او را دریافت کرد.

دکتر حسینعلی افخمی، عضو هیئت علمی گروه روابط عمومی از دانشکده علوم ارتباطات مورد تقدیر قرار گرفت.

دکتر حمیدرضا نواب‌پور، عضو هیئت علمی گروه آمار از دانشکده علوم ریاضی و رایانه مورد تقدیر قرار گرفت که در این مراسم حضور نداشتند و دکتر نادر نعمت‌الهی، معاون آموزشی و عضو هیئت علمی این دانشکده جایزه وی را دریافت کرد.

دکتر بختیار ترتیبیان عضو هیئت علمی گروه حرکات اصلاحی و آسیب‌شناسی ورزش از  دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی مورد تقدیر قرار گرفت.

دکتر جعفر باباخانی، عضو هیئت علمی گروه حسابداری و محمود محمدیان محمودی‌تبار، عضو هیئت علمی گروه مدیریت بازرگانی از دانشکده مدیریت و حسابداری مورد تقدیر قرار گرفتند. دکتر باباخانی در این مراسم حضور نداشت که دکتر لعیا، الفت رئیس دانشکده مدیریت و حسابداری هدیه او را دریافت کرد.

غدیر مهدوی‌کلیشمی، عضو هیئت علمی گروه آموزش بیمه از دانشکده بیمه اکو نیز مورد تقدیر قرار گرفت.

همچنین از دکتر سیدعلی‌اکبر افجه‌ای، استاد تمام گروه مدیریت بازرگانی دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبائی و استاد نمونه کشور سال ۹۵ و دکتر محمد دبیرمقدم، استاد تمام رشته زبان‌شناسی دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی این دانشگاه و استاد نمونه کشوری سال ۹۶ به صورت جداگانه تقدیر شد.

در پایان نیز با اعطای نشان به پروفسور علی دلاور، عضو هیئت علمی گروه سنجش و اندازه‌گیری دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه طباطبائی به عنوان اولین استاد ممتاز این دانشگاه موافقت و نشان او توسط دکتر حسین سلیمی، رئیس این دانشگاه نصب شد.

گفتنی است، در این مراسم یاد استادان دانشگاه علامه طباطبائی که طی سال گذشته از دنیا رفتند شامل دکتر عبدالرحیم بادامچی‌زاده، دکتر نادر سالارزاده‌ و کورش مهرتاش گرامی داشته شد.

عکس: شکیبا شیرازی‌تهرانی-عطنا