۱۹ شهريور ۱۳۹۴ ۰۲:۰۳
shariati

مجتبی شریعتی نیاسر معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در پاسخ به سوال  خبرنگارباشگاه خبری علامه طباطبائی(عطنا) در رابطه با واگذاری رشته ی روانشناسی بالینی که از زیرشاخه های علوم انسانی است، به وزارت بهداشت گفت:نه تنها رشته روانشناسی بلکه رشته های مهندسی پزشکی و مهندسی بیمارستان هم نمونه ای از این رشته هایی است که مورد مناقشه بین دو وزارت خانه برای تصاحب هستند و بعضی از رشته ها حالت دوگانه دارند.

معاون وزیر علوم افزود: یک کمیته ی 7 نفره برای رسیدگی به این رشته ها تشکیل شده است که در این کمیته مشکل رشته های مربوط به فنی و حرفه ای  حل شده و انشاالله به زودی تکلیف بقیه رشته های مورد بررسی نیز حل خواهد شد.

عضو هیئت علمی دانشگاه تهران در پاسخ به سوال خبرنگار عطنا در رابطه با اهمیت رشته اقتصاد و برنامه های وزارت علوم برای جذب رتبه های برتر رشته ی علوم انسانی و ریاضی در این رشته کلیدی عنوان کرد:تمام رشته ها از نظر وزارت علوم به عنوان رشته کلیدی و مهم شناخته می شوند و باید کیفیت خود را حفظ کنند.کیفیت این رشته ها به اساتید خوب  و وجود کارگروه های تخصصی برمی گردد که در این زمینه صاحب نظر هستند.

شریعتی نیاسر در پایان گفت: معاونت آموزشی وزارت علوم شرایط حقوقی برای پذیرش و جذب رتبه های برتر را فراهم می کند ولی افزایش کیفیت تدریس به کارگروه های تخصصی مربوط می شود و دانشگاه ها هم باید پتانسیل های موجود  درون دانشگاهی را افزایش دهند.